Morgen visum ophalen

Ik heb vandaag eindelijk de Certificate of Eligibililbilbibity gekregen waarmee ik versneld een visum kan aanvragen bij de Japanse embassade (in Den Haag). Volgens de Japanse mevrouw waarmee ik gesproken heb kan dat zelfs in één dag klaar zijn en niet in één week zoals het op de website staat, dus ik ben benieuwd :) Ik moet er wel vroeg zijn, anders is de kans groter dat het twee dagen duurt en moet ik nog een keer heen of een hotel regelen. Ik denk dat ik morgen de trein neem, volgens de online routeplanners duurt dat ongeveer net zo lang als met de auto (en de auto kan in de file komen) en met de hoeveelheid benzine die mijn auto zuipt is een eersteklas retourtje net zo duur als een volle tank benzine :'(

Oh ja, de vertrekdatum staat voorlopig nog op 28 oktober,. Misschien kan het wel eerder (op de 17e), maar ik wacht nog even met dat soort dingen beslissen totdat ik het visum definitief binnen heb. (bovendien moet ik mijn verzekering nog verlengen, niet vergeten!)

Posted in Uncategorized