Gaap!

Zo, een hele saaie werkdag. Ik kon mijn ogen echt nauwelijks openhouden. Morgen neem ik mijn iPod mee zodat ik dan tenminste wat muziek kan luisteren. Na het werk ben ik samen met Jason naar Japanse les geweest :O Verder ging er niemand dus het is blijkbaar niet echt populair. Jason is een heel stuk verder dan ik, dus ik mocht in het beginnersgedeelte plaatsnemen. De les werd ook echt in een Japans schoolgebouw gegeven, vlakbij het centrum van de stad. Jason en ik waren de enige westerlingen, voor de rest waren het alleen maar Koreanen, Chinezen en andere aziaten. Ik snapte er eerst helemaal niks van, maar na een tijdje was de lerares de eerste van wie ik het Japans ook redelijk kon verstaan en begrijpen. Ik heb nog behoorlijk wat in te halen omdat ik geen enkele kanji ken en eigenlijk beide kana-alfabetten ook nog niet helemaal uit het hoofd ken. Misschien ga ik volgende week wel weer heen. Dacht ik eindelijk dat ik nooit weer een school van binnen hoefde te zien, kom ik er toch weer :P

Posted in Uncategorized