Lalala

Vandaag weer een progress report gehad op mijn werk. Ik had zelfs wat nuttigs te melden vandaag. Maar omdat we ook naar de reports van anderen moeten luisteren duurt zo'n meeting van 10:30 tot 15:00..

Ik was zondag eigenlijk van plan om lekker niks te gaan doen, maar ik werd al om 11 uur wakker en het was mooi waar, dus ik ben een eindje naar de zee gefietst. Het is voor de helft een saai roteind en voor de andere helft een leuk eindje fietsen (maar dan door elkaar heen). Daar aangekomen heb ik nog een flink eind op het strand gewandeld (zonder jas trouwens, want het is hier tussen de 15-20 graden). Ik heb er maar weer een Google Earth tour van gemaakt. Ik heb er wel een heleboel foto's tussenuit geknipt omdat ze gewoon niet boeiend/mooi waren. De vent op PICT0016.jpg was trouwens trompet aan het oefenen op het strand. Gezellig. Foto's hier en de placemarks hier.

Omdat ik toch bezig was heb ik mijn foto's van Japanse dingetjes ff uitgestald :) Je kan ze hier bekijken.

Posted in Uncategorized