Donderdagja

Ik kan de zee zien! Gisteren hebben we een kleine verhuizing gehad op het werk, en sindsdien heb ik een nieuwe plek gekregen :) Mijn nieuwe plek is vlakbij het raam op het zuiden en ik kan zo 15 km ver naar de zee kijken. Gisteren heb ik met Owa-san gepraat over een nieuwe kamer, want hij had misschien wat gevonden aan de hand van mijn eisen. Het zag er op papier inderdaad wel goed uit (grotere badkamer, godzijdank), dus ik was van plan om 's avonds te kijken of ik de kamer kon vinden. Helaas lag de kamer aan de andere kant van het centrum waar ik nog niet zo vaak geweest ben en mijn zoekpoging was dan ook behoorlijk mislukt :( Gelukkig kwam ik vanmorgen op mijn werk en lag er een kant-en-klare routebeschrijving met foto's op mijn bureau, dus ik kan het vanavond weer proberen \o/

Zo, ik kom net terug van een vergadering over het nieuwe urenregistratiesysteem, waar alleen Japans gesproken werd O_O Gelukkig begreep ik de belangrijkste dingen wel en werd de rest me na die tijd uitgelegd door Takako.

Posted in Uncategorized