Kleine dingetjes..

Situatie op het werk vandaag: Hiroki (Japans) loopt langs, zegt 'hoer' tegen me (in het Nederlands dus) en maakt een handgebaar dat ik herken van een show van Hans Teeuwen (kenners weten wel welke). Even later doet Marco hetzelfde. Ryu en ik zijn de buitenlanders wat Nederlandse humor aan het bijbrengen :) Intussen begroet Yu Huan me trouwens altijd netjes met 'kut', waarop ik hem teruggroet met 'tsao', wat ongeveer hetzelfde betekent in het Chinees. Mijn scheldwoordenvocabulair is inmiddels uitgebreid met Italiaanse, Spaanse, Japanse en Chinese scheldwoorden, alhoewel Yu Huan me de echt groffe woorden niet wil leren :(

In ander nieuws: ik heb eindelijk een kamer uitgekozen :) ik had de keuze tussen een redelijk grote kamer die redelijk ver weg was en een kamer in hetzelfde gebouw als waar ik nu woon. Ik heb gekozen om hier te blijven vanwege het gemak (ook al is het een fkking kleine kamer). Binnenkort mag(moet) ik dus verhuizen naar een kamer die exact hetzelfde is als de kamer die ik nu heb, maar dan op de 5e verdieping met mooi uitzicht richting de bergen, en een extra raam aan de noordzijde. Dan moet ik ook allemaal nieuwe meubels kopen, want ik mag de meubels uit mijn oude kamer niet meenemen :'(

Verder gaan we met zijn allen over een paar weken een weekendje de bergen in, om te skien en te snowboarden. Dat heb ik nog nooit eerder gedaan, dus als jullie niks meer van me horen dan lig ik een paar meter onder de sneeuw :P

Posted in Uncategorized