We worden beroemd!

Alvaro vertelde ons vanmiddag tijdens de lunch wat leuke toepassingen van de taalmodellen die wij ontwikkelen. Het schijnt dat de Asimo robot van Honda stemherkenningssoftware draait die wij ontwikkelen :)

Dan is er nog het spelletje genaamd seaman voor de Dreamcast, dat ook gebruik maakt van de software die wij ontwikkelen. Volgens reviews is het niet zo'n goed spel, maar de Dreamcast is toch een hopeloos platform.. Verder zei hij dat er een ander spel in de maak is dat misschien gebruik gaat maken van onze software. In dat spel speel je een holbewoner, en die holbewoner bedien je door prehistorisch te grommen in de microfoon :O. Met de ene grom loop je dan vooruit, en met een andere grom sla je iemand op zijn kop etc. Ik ben benieuwd wie daarvoor de testwoorden / grommen mag inspreken :O :D

Posted in Uncategorized