Gelukkig hebben we de foto's nog!


Alhoewel ik ze bijna was vergeten :O Deze keer een iets kleinere selectie omdat ik geen zin heb om veel te uploaden. Dat is het leuke als je met een stel ICT-ers op pad bent: iedereen heeft een goede digicam bij zich, dus ik heb inmiddels ongeveer anderhalf gigabyte aan foto's en filmpjes van de skitrip :) Foto's hier verkrijgbaar, wederom met dank aan Jeffrey voor het lenen van de webspace.

De temperatuur was trouwens een groot verschil met Atsugi. Woensdag moest ik naar het gemeentehuis om mijn identiteitskaartgeval te wijzigen ivm mijn verhuizing, en het was gewoon 23 graden! :O Dat was dus op 15 februari. Ik ben bang dat ik nog flink ga zweten als de echte zomer aankomt. Gelukkig hebben we de airco nog.. als ik op de fiets ga zal ik de airco op mijn rug binden met een flink verlengsnoer, dan blijk ik tenminste lekker koel :D

Posted in Uncategorized