Tja...

Op verzoek van mijn moeder even een voorbeeld dat laat zien dat ik ook woorden kan vernueken: 'vioolspeelsteres'. Ik kan me echt helemaal niet meer voorstellen hoe ik in godsnaam eerder op het woord vioolspeelsteres kwam dan op violist :x Op het werk ben ik ook lekker bezig door de namen van 2 programma's die we gebruiken te versiwwelen: StateEstimator en StateOptimizer wordt StateEstimizer en StateOptimator. Go rv! :X

In ander nieuws: haarkut! Uh, haircut in het engels dus haar laten knippen :) Yu Huan en ik zijn naar de goedkoopste haarknipperijshop (yes, weer een mooi woord :D ) gegaan die we konden vinden, en we hebben ons haar laten knippen voor de geweldige prijs van 1200 yen (8-9 euro ofzo). Nu kan ik weer even vooruit, want mijn haar was behoorlijk lang..

Volgens Yu Huan is de maan groter in China. Net als alle tempels, die zijn ook allemaal groter dan die van Japan. Dat mag je me nog even uitleggen Yu :P

Posted in Uncategorized