Das rote gefahr (of zoiets)

Vandaag een vrije dag :) Ik was eerst van plan om naar een tempel in de buurt van Atsugi te gaan om de sakura-bomen te bekijken die hier zo beroemd zijn, maar volgens Hiroki is het nog een beetje te vroeg, dus dat moet volgende week ofzo dan maar. Daarop heb ik besloten om vandaag lekker helemaal niks te gaan doen, en dat plan was vrij succesvol :)

Tja, saai dagje dus.. Ik heb eigenlijk niks noemenswaardigs gedaan vandaag, behalve afwassen en een eitje bakken. Aangezien ik normaal gesproken zo lui ben als het achtereind van een koe zijn dat noemenswaardige gebeurtenissen :D Ik moet trouwens zeggen dat een spraakherkenningsmodel programmeren makkelijker is dan een eitje bakken, want dat is vandaag pas voor het eerst zo gegaan zoals ik het wou :O Naja, ik leer het nog wel :)

Ik zit nu echt te wachten op de vakantie in april/mei. Werk is saai, thuis en in de weekenden is het saai en ik verveel me weer een beetje eerlijk gezegd. Dat is natuurlijk ook niet leuk voor deze blog, want dan heb ik niks te melden en lezen jullie al deze lappen tekst terwijl ik eigenlijk helemaal niks nuttigs te zeggen heb :) Dus, dan pak ik wel wat random fotootjes erbij.Wat uitzichtplaatjes, van het balkon in mijn kamer en de laatste vanuit het WC-raam op het werk (en nee, ik hang daar niet uit het raam ofzo, er is daar gewoon een groot raam naast alle pleehokjes..)

En wat eten: hamburgers van de conbini die nergens naar smaken. Zelfs de McDonals en Burger King hebben betere. Eigenlijk vind ik die van de Mac en BK best lekker trouwens. Japanse hamburgers smaken niet naar vlees, bah.. Ik begin wel een beetje verslaafd te worden aan de sushi hier, sinds ik met Liou naar de sushibar in Ebina ben geweest. Sindsdien koop ik vaak wat sushi bij de supermarkt. Het is natuurlijk niet zo lekker als megaverse sushi van het restaurant, maar het is toch erg lekker. Voor de prijs van 500 yen (minder dan 4 euro) heb je 5 stukkies sushi. Het is wel een dure hobby als je het regelmatig wilt eten :O zeker omdat ik van 5 stukjes niet helemaal vol word..

Ik kan niet echt wennen aan mijn nieuwe keyboard. Ik zat er eerder al over te zeiken op mijn blog omdat de toets op het scherm niet overeenkomt met de toets op het keyboard, maar nu heb ik 1 of andere sneltoets gevonden waarmee ik perongeluk de keyboardlayout verander naar CHINEES!?!? WTF? Het is een Japans keyboard, en ik heb niet eens een Chinese keyboardlayout geinstalleerd in Windows, maar als ik een bepaalde toetsencombinatie indruk (wat ik al 4 keer perongeluk heb gedaan, en ik kan de combinatie nog steeds niet terug vinden) dan installeert Windows automatich een nieuw Chinees toetsenbord. Net nu ik dit stukje typ gebeurt het voor de 5e keer trouwens.. Wazig apparaat..

Overigens is mijn neus wederom (de eerste keer was de skitrip) zwaar verbrand vorig weekend toen we naar het strand zijn gefietst. Het was de hele dag behoorlijk bewolkt en redelijk koud, maar toch heeft mijn neus het voor elkaar gekregen om perfect rood te worden waardoor het er nu (alweer) uitziet alsof ik permanent dronken ben. Ik moet echt wat zonnebrandcreme kopen en gebruiken..

Posted in Uncategorized