Mou sugu

En mijn kamer is echt een zootje nu :O binnenkort (heel binnenkort) ga ik alles opruimen, waarschijnlijk zondag. Ik heb gisteren net allemaal spulletjes gekocht voor de reis van volgende week, en ik ben er eindelijk klaar voor :)

Op het werk is het stinkdruk opeens :'( Iedereen wil dat ik nog even gauw alles afmaak voordat ik op vakantie ga, maar dat lukt nooit meer in 2 dagen.. En de vergadering van vandaag die van half 11 tot 4 uur duurde hielp daar ook niet echt aan mee. Bovendien ben ik gigantisch moe de laatste 2 dagen. Gistermorgen werd ik zo duf wakker dat ik echt vage dingen deed. Zoals de handdoek zoeken in de voorraadkast, of mijn horloge zoeken, de koelkast opendoen en vergeten waar ik naar aan het zoeken was en vervolgens weer weglopen, om me even later te bedenken dat ik mijn horloge zocht, weer terugloop en bijna weer hetzelfde doe :X

Ik zit er over te denken om een track-ir te kopen voor mijn racebehoeften. Zo'n apparaatje lijkt me echt megahandig en leuk om te hebben, maar helaas wel erg duur :'( Op zich geen probleem voor mijn Japanse rekening, maar mijn Nederlandse rekening staat er niet zo goed voor :( En laat Japan nu net de plek zijn waar ik helemaal niks aan zo'n ding heb, omdat ik nog geen racestuurtje heb.. Die moet ik echt maar eens kopen nadat ik terug ben van vakantie. Als ik er 1 kan vinden tenminste, want in Akihabara had ik zondag alweer geen success..

(mou sugu: bijna:D)

Posted in Uncategorized