Kanji

Zo, weer twee kanji geleerd :x al was het niet vrijwillig.. Dat heb ik geheel aan het weer te danken, en ik zal nu uitleggen waarom. Gisteren was het nog behoorlijk warm: tegen de 20 graden aan, en in mijn kamer was het zelfs 25 graden. Dus het leek mij wel een goed idee om de airco wat aan te zetten om wat te verkoelen. Maar wat blijkt: dat stomme ding wil alleen maar verwarmen :( Natuurlijk zit er onder een knopje of een combinatie van knopjes de koeling-stand verstopt, maar welke is dat?? Ik heb geen flauw idee :(

Dus ik heb maar random alle kanji die ik redelijkerwijs op de computer kon krijgen (met tekenen of met raden..) opgezocht op google, en uiteindelijk had ik een knopje gevonden dat de kanji van 'warm' verandert naar de kanji van 'koud' :) Dai seiko: groot success! En vandaag kon ik hem weer op de verwarmstand zetten, want het is nu weer fokking koud en het heeft de hele dag geregend :'(

Ik heb een poging gedaan om met de paraplu op de fiets naar huis te gaan, maar er stond veel te veel wind.. Dus ik heb halverwege de paraplu ingeklapt en ik ben vol gas naar huis gefietst, maar ik was wel zeiknat. En het was ook alweer donker om half zeven. Dat is wel een groot verschil met het lekkere zonnige Nederland waar het nog 25 graden was toen ik er was :'(.... aaaah, ik wil mijn goede weer terug!

Posted in Uncategorized