China

Euh ja. Ik ga naar China. 2 uur nadat ik dit bericht typ pak ik de bus naar het vliegveld en ben ik op weg naar Beijing, waar ik mijn vriend Yu Huan ontmoet. Ik heb een heel plan voor de vijf dagen die ik spendeer in China. Natuurlijk de great wall, forbidden city, weetikveelwatnogmeer. Naja, ik post wel foto's als ik weer terug ben :)

What else is new? Ik kan nog even niks zeggen wat betreft blijven of teruggaan, maar ik heb besloten. Dingen gaan mis in mijn leven, en ik kan me mijn leven een stuk beter voorstellen dan het eigenlijk is, maar ik mag eigenlijk niet klagen. Maar een mens heeft altijd wat te klagen (Dutch saying!), dus ik ook. Ik heb gisteren een gigantisch verhaal getypt over alles waar ik maar over kon klagen. Maar uiteindelijk had ik geen tijd om het af te maken dus ben ik maar naar huis gegaan :|

Ik ben aan het wachten. Het is eigenlijk precies net zo als vorig jaar om deze tijd. De periode van augustus tot december is leuk, omdat er mensen weggaan en nieuwe mensen weer komen, en je de tijd hebt om ze beter te leren kennen. En dan is het vrij rustig van januari tot april, en iedereen zit te wachten op de vakantiedagen in begin mei. En na mei is het eigenlijk weer wachten tot augustus tot iedereen weer weggaat. Vrij saai. Maja, zo is het leven.

Het leven is zo gek nog niet. Was dat maar zo!

Posted in Uncategorized