No more turning back

Sponsor ons en schenk aan een goed doel! Sponsor ons voor 20 yen (0,13 Euro) per kilometer! Aan het eind van de trip doneren wij dit aan een goed doel naar keuze. Laat een berichtje achter op de blog of stuur mij een mailtje :)Het moet nu dan echt gebeuren o_0 De tassen zijn gepakt, en morgen is er geen weg terug meer. 's Morgens vroeg om 9 uur gaan wij naar Kuroneko, het achterlijk goedkope transportbedrijf, om onze rotzooi naar Nagasaki te verzenden. Vier fietstassen vol met kleren, tent, slaapzak, matje, en allerlei kleine dingetjes die we nodig zullen hebben onderweg. De grote rugtas gaat mee als handbagage, en de fiets als check-in bagage (hopen we).

Maar eerst nog drie dagen werken :( Druk wordt het zeker. Woensdag tussen de middag moeten we naar de fietswinkel om onze fiets te laten repareren, en dan kunnen we hem woensdagavond ophalen. Donderdag hebben we een welkomstfeestje voor Wendy, het Chinese meisje dat ik in Beijing heb ontmoet en hier inmiddels werkt. En vrijdagmorgen moeten we om 5 uur wakker worden en met de fiets ingepakt in de fietszak op onze rug naar het station lopen, want we moeten een bus halen om 6 uur 's morgens. Even na 8 uur 's morgens pakken we het vliegtuig naar Nagasaki, en nog voor de middag begint onze reis :)

Ik weet nog niet helemaal hoe ik onze voortgang ga rapporteren. We zijn van plan om ergens halverwege een internetcafe op te zoeken, dus dan kan ik vast wel wat online zetten. Voor nu is hier ons reisschema:

27 April: naar Nagasaki, sightseeen, fiets in elkaar zetten en de trip beginnen
28 April - 30 April: Flink eind fietsen naar Kagoshima
1 Mei: rondkijken in Kagoshima, 's avonds de ferry pakken naar Okinawa
2 Mei 's avonds: aankomen op Okinawa
3 Mei - 5 Mei: fietsen rond Okinawa
6 Mei: Sightseeen, bagage en rotzooi terugsturen, fietsen demonteren
7 Mei: Vliegtuig terug!
8 Mei: Werken -____-

Ga ik dit overleven? Gaan we verdwalen? Wat gaat er allemaal kapot? Wat vergeten we? Meer updates later! :D

-- Update: I just found out about blogger mobile. I can now post pictures and posts directly from my mobile phone! So Cool!!! ^_^

Posted in Uncategorized