Steak!


Vanavond naar een steakrestaurant in Ebina, een stadje hier in de buurt (2 haltes richting Tokyo). Het zal wel niet hetzelfde zijn als in Nederland, maar een beetje vlees gaat er altijd wel in natuurlijk. Het is toch wel erg, maar de sleur begint er bij mij nu echt in te kruipen en ik begin mijn oude gewoontes in Nederland weer op te pakken :( dus ik ben wel toe aan wat variatie van de dagelijkse sleur.

Ander goed nieuws: ik heb eindelijk iemand gevonden die Transport Tycoon tegen mij wil spelen :D Er is in ieder geval nog 1 ander iemand hier die TT leuk vindt, dus ik kan het eindelijk een keertje serieus multiplayer doen. Wel vreemd trouwens dat ik helemaal naar Japan moet om een oud (Engels) spelletje tegen een Duitser te spelen :O

Trouwens, aan iedereen die mijn blog leest: laat eens een berichtje achter :| Ik heb het idee dat ik mijn blog maar voor 3 mensen schrijf: Jeffrey, mijn vader en mezelf. Naja, dan heb ik tenminste wat te doen :) Bovenstaande plaatje komt rauw uit mijn digicam trouwens (naja, na resizen en compressen natuurlijk)

Posted in Uncategorized