Zangers! / Singers!

Even een updateje van mij, niet al te groot want ik heb eigenlijk weinig te melden :) Morgen ga ik lekker sumo kijken met iedereen in Tokyo. Daar moest ik wel eerst wat geld voor van mijn creditcard halen, want mijn Japanse bankrekening is nog steeds leeg :'( Gelukkig kan je bij elk postkantoor geld van je creditcard halen, als je je pincode tenminste niet vergeten bent, waardoor het pas bij de 3e poging goed ging :x...

Iets anders: laat ik het vandaag eens hebben over 2 hele verschillende zangers: Sakurada Hiroki (achternaam eerst, Japanse gewoonte) en Billy. Hiroki is mijn collega en 1 van de weinige Japanners waar je als buitenlander normaal Engels tegen kan lullen. Je kan moeilijk 2 zangers vinden die nóg verschillender klinken :O Ik vond toevallig vandaag de website van Hiroki waardoor ik me bedacht dat ik nog een CD van Billy hier heb liggen. Die ga ik binnenkort wel even promoten op het werk :)
Website Billy: http://www.zangerbilly.nl/ (en een fansite hier)
Website Hiroki: http://mintclub.net/nostalgia/
Ik wil nog eens benadrukken dat ze helemaal niks met elkaar te maken hebben, maar ik houd gewoon van nutteloze verbanden maken :D

^^Let's talk about 2 completely different singers: Sakurada Hiroki and Billy. Hiroki is one of the few colleagues of mine to which you can actually speak in English (and get an English answer back as well) .It's hard to find 2 singers who have so little in common as these two, but I managed to do it :). Today while aimlessly browsing the web I found Hiroki's website, which reminded me that I still have a CD made by Billy in my room here. I guess I'll take it to work with me and do some Dutch-music-promotion soon :)
Website Billy: http://www.zangerbilly.nl/ (en een fansite hier)
Website Hiroki: http://mintclub.net/nostalgia/
Once again I'd like to emphasize that these 2 singers have absolutely nothing to do with each other, but I just like to make pointless connections between people :D

Posted in Uncategorized